Search
Close this search box.

Fiorentina – 1kg

19,00 KM

Smjesa za karameliziranje.

Poluproizvod za izradu firentinskih slastica i karameliziranih keksa.Proizvod dolazi u obliku praha, s njim se brzo i jednostavno radi, a nakon kuhanja daje nevjerojatan miris i izvrsnu aromu.Firentinac pomiješan s raznim vrstama suhog voća omogućit će vam stvaranje klasičnih peciva, krema i hrskavih pločica.

Sastojci: dehidrirani glukozni sirup, šećer, dekstroza, punomasno MLIJEKO u prahu , kokosovo ulje, arome

DOZIRANJE:Za firentinske hrskave kekse:100 g firentinca50 gr narezanih badema ili drugog sušenog voća

Za hrskave vafle:50 g firentinca30 gr narezanih badema ili drugog suhog voća

PRIPREMA:Prah pomiješajte sa suhim voćem, sve složite u posebne kalupe i zapecite u pećnici. Preporučeno peći na 180-190 °C, 10-12 minuta u konvektomatskoj pećnici; 200-220 °C 10-12 minuta u statičnoj pećnici.Temperature i vrijeme pečenja mogu varirati ovisno o vrsti pećnice, količini proizvoda ili stupnju pečenja koji se želi postići.

Proizvođač: Italija, Laped snc,Via G.Di Vittorio,3-35045 Ospedalletto Eugeneo(Pd)Zemlja porijekla: Italija