Poluproizvod za izradu firentinskih slastica i karameliziranih keksa.
Proizvod dolazi u obliku praha, s njim se brzo i jednostavno radi, a nakon kuhanja daje nevjerojatan miris i izvrsnu aromu.
Firentinac pomiješan s raznim vrstama suhog voća omogućit će vam stvaranje klasičnih peciva, krema i hrskavih pločica.
Sastojci: dehidrirani glukozni sirup, šećer, dekstroza, punomasno MLIJEKO u prahu , kokosovo ulje, arome
DOZIRANJE:
Za firentinske hrskave kekse:
100 g firentinca
50 gr narezanih badema ili drugog sušenog voća
Za hrskave vafle:
50 g firentinca
30 gr narezanih badema ili drugog suhog voća
PRIPREMA:
Prah pomiješajte sa suhim voćem, sve složite u posebne kalupe i zapecite u pećnici. Preporučeno peći na 180-190 °C, 10-12 minuta u konvektomatskoj pećnici; 200-220 °C 10-12 minuta u statičnoj pećnici.
Temperature i vrijeme pečenja mogu varirati ovisno o vrsti pećnice, količini proizvoda ili stupnju pečenja koji se želi postići.
Proizvođač: Italija, Laped snc,Via G.Di Vittorio,3-35045 Ospedalletto Eugeneo(Pd)
Zemlja porijekla: Italija
SWEET EMPIRE - SLATKA IMPERIJA d.o.o.
Gazi Husrev Bega 179
71370 Breza